Author Topic: skyline  (Read 1693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aimaina

  • Administrator
  • Cutesterest
  • *****
  • Posts: 1185
  • Cutes: 150
    • View Profile
  • Pronouns: she/her
Re: skyline
« Reply #105 on: May 24, 2018, 08:11:38 PM »
i think there is a place in the underground water fish area (?) where u can go down with the ground slam to reach the blood factory

wilde32

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 148
  • Cutes: 16
    • View Profile
  • Pronouns: anything
Re: skyline
« Reply #106 on: May 27, 2018, 05:06:43 PM »
i think there is a place in the underground water fish area (?) where u can go down with the ground slam to reach the blood factory

i got there before, but i couldn't progress past the third screen because i can't jump high enough

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 948
  • Cutes: 160
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: skyline
« Reply #107 on: May 27, 2018, 06:06:42 PM »
did you buy all 69 jumpgrades

TheGucc

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 170
  • Cutes: 10
    • View Profile
Re: skyline
« Reply #108 on: December 13, 2018, 07:36:23 PM »
ok nice this game wont run for me anymore

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 948
  • Cutes: 160
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: skyline
« Reply #109 on: December 14, 2018, 01:54:21 AM »
its easy to troubleshoot when you describe any symptoms, error messages, steps to reproduce, etc

TheGucc

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 170
  • Cutes: 10
    • View Profile
Re: skyline
« Reply #110 on: December 14, 2018, 02:59:37 AM »
the game literally just stays open in task manager, but there are no visuals of it actually working

aimaina

  • Administrator
  • Cutesterest
  • *****
  • Posts: 1185
  • Cutes: 150
    • View Profile
  • Pronouns: she/her
Re: skyline
« Reply #111 on: December 14, 2018, 03:34:18 AM »
it sounds like what usually happens when you try to run a game maker 6 game on newer computers.... try running it through this tool https://help.yoyogames.com/hc/en-us/article_attachments/205452778/GM_Convert_Game.zip

i thought the download link in the first post already has it converted though so thats probably not it.....

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 583
  • Cutes: 100
    • View Profile
Re: skyline
« Reply #112 on: December 14, 2018, 04:10:34 AM »
Yeah, same thought here.  The old "shows in task man but not on-screen" is what happens with unconverted GM6 games.  Requires conversion on Vista and later, if memory serves.

TheGucc

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 170
  • Cutes: 10
    • View Profile
Re: skyline
« Reply #113 on: December 14, 2018, 05:00:53 AM »
ok that convert help alot

many thanks