Author Topic: News Posting  (Read 357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 914
  • Cutes: 156
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
News Posting
« on: July 23, 2018, 03:43:19 PM »
hi everyone i hate how small the text box is on the news page i was wondering if instead there was a cool smf hack that just refuses to dump any profile information when u make post's. we could just have a dedicated thread of nust

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 914
  • Cutes: 156
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: News Posting
« Reply #1 on: July 23, 2018, 03:45:23 PM »
like back in hc day's tini made a thread where all the posts read as "yip!"

wilde32

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 104
  • Cutes: 10
    • View Profile
  • Pronouns: anything
Re: News Posting
« Reply #2 on: July 23, 2018, 06:50:11 PM »
the gordon has spoken

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #3 on: July 23, 2018, 07:01:43 PM »
It scales to your width, so you just have a tiny babby browser.

Easy enough to fix client-side.  Pop open the web inspector and change the <textarea> to uncheck width: 85%.  Or to do it automatically, copy this code into a Stylus script to make the width larger.

Code: [Select]
textarea[name="news[]"] {width: auto !important;}

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #4 on: July 23, 2018, 07:02:52 PM »
The other thing sounds complicated and awful and I don't want to do it.

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 914
  • Cutes: 156
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: News Posting
« Reply #5 on: July 23, 2018, 07:11:49 PM »
It scales to your width, so you just have a tiny babby browser.
my browser, at fullscreen, is 2560px wide or something stupid

Code: [Select]
textarea[name="news[]"] {width: auto !important;}
ok

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #6 on: July 23, 2018, 07:19:21 PM »
This is what I see at 2560px width.

https://i.imgur.com/TNepTtq.png

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 914
  • Cutes: 156
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: News Posting
« Reply #7 on: July 23, 2018, 07:53:42 PM »

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #8 on: July 23, 2018, 08:50:19 PM »
Dunno.  Thought it might be the theme, but pink theme didn't look any different for me.

I didn't even realize people were still newsposting.

hubol

  • Cutester
  • *****
  • Posts: 914
  • Cutes: 156
    • View Profile
    • hubolhubolhubol
  • Pronouns: he/him
Re: News Posting
« Reply #9 on: July 23, 2018, 09:11:07 PM »
could be my poop ass high DPI display :watermelon:

vgperson

  • Cuter
  • ***
  • Posts: 228
  • Cutes: 89
  • guess i'll have to... make them fall.
    • View Profile
    • vgperson.com
Re: News Posting
« Reply #10 on: July 23, 2018, 09:19:33 PM »
Probably not, because it's like that for me too (Firefox) and I have a pretty standard monitor.

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #11 on: July 23, 2018, 09:45:57 PM »
My monitor is 2560px wide.  When I shrink my browser down to 1920px, the text boxes collapses to only 100px wide.  So I'd say it's both that Frenchy is using a higher DPI, and that vg's resolution is probably standard 1920px width.

That's still a problem because most monitors are going to be 1080p.  Though in both cases the userstyle from above should do the job.

aimaina

  • Administrator
  • Cutesterest
  • *****
  • Posts: 1111
  • Cutes: 126
    • View Profile
  • Pronouns: she/her
Re: News Posting
« Reply #12 on: July 31, 2018, 03:01:23 AM »
so the news hit the length limit..... i changed the database field from text to longtext (4 gigabytes of news! wow!) but it doesnt seem to stop the news from getting cut off. im guessing the php file that handles newsposting enforces the length limit as well or something?

i tried to fix it but my ftp password isnt working for some reason..... cook can u take a look

SquareWheel

  • Administrator
  • Cutester
  • *****
  • Posts: 521
  • Cutes: 84
    • View Profile
Re: News Posting
« Reply #13 on: July 31, 2018, 04:44:03 AM »
It's because StableHost messed around with the server paths last year, so /home3/ because /home4/.  FTP access now points to the wrong place.

I'll have to recreate your FTP login (and mine).  I'll send you a temporary password.

aimaina

  • Administrator
  • Cutesterest
  • *****
  • Posts: 1111
  • Cutes: 126
    • View Profile
  • Pronouns: she/her
Re: News Posting
« Reply #14 on: July 31, 2018, 03:47:30 PM »
thanx for the p-word.....

hmm i looked at ManageNews.php and it doesnt seem to enforce an explicit size limit from what i can see..... it could be in some other function that gets called there but i dont know where to look

should we just do a news purge? and should we archive the news like with the last purges or just let it vanish forever.....